OM LENJA

Hvem står bag Lenja?

Min erfaring i arbejdet med mennesker er stor. Jeg har arbejdet, som professionel, i 19 år med mennesker. Herunder med “normale” børn og unge, fysisk/ psykisk handicappede børn og voksne, samt med børn, unge & voksne der har haft brug for et skub og en skulder i deres vej igennem livet.

Min uddannelsesbaggrund er bred, hvilket gør at jeg både har praksis erfaring og faglig viden fra området. Jeg har blandt andet tidligere været ansat som socialrådgiver i flere kommuner, hvor jeg har siddet som myndighedssagsbehandler.

De seneste 4 år har jeg arbejdet som støtteperson, kontaktperson, samværskonsulent & familiebehandler.

Personligt er jeg 35 år, mor til 3 børn, samt stedmor til 1 bonusbarn. Som mor til 1 barn med et omfattende handicap, har jeg indgående kendskab til at navigere i det offentlige system – både som privat person og professionel.

u

Vil du vide mere?

Send en mail via kontaktlenja@outlook.dk eller ring på tlf. 5337 1634 (Anja)