OM LENJA

Hvem står bag Lenja?

Jeg hedder Anja Pedersen, er 35 år og mor til 3 børn, samt bonusmor til et barn. Personligt har jeg indgående kendskab til det offentlige system, da min yngste søn har en sjælden, omfattende kromosomfejl (kaldet 22q11).

Min professionelle erfaring i arbejdet med mennesker er stor. Jeg har arbejdet med mennesker, i 19 år. Herunder med “normale” børn og unge, fysisk/ psykisk handicappede børn og voksne, kriminelle, nuværende og tidligere bandemedlemmer og rockere.

Min uddannelses baggrund er bred, hvilket gør at jeg både har praksis erfaring og faglig viden fra området. Jeg har blandt andet tidligere været ansat som socialrådgiver i flere kommuner, hvor jeg har siddet som myndighedssagsbehandler.

De seneste 4 år har jeg arbejdet som støtteperson, kontaktperson, samværskonsulent & familiebehandler.

u

Hvilke samarbejdspartnere?

Jeg samarbejder med freelance Socialkonsulent – Leo.

Leo

Personligt er Leo 39 år. Han er far til to børn og bonusfar til to drenge. Leo er selv tidligere anbragt og har derfor personlig erfaring “indefra”.  Leo er uddannet pædagog og har flere relevante kurser. Han har særlig viden omkring unge og deres adfærdsmønstre, samt forældre rollen i forhold til dette.

Leo er passioneret og interesseret i at undersøge, hvad der gør at mennesker agerer som de gør.

u

Vil du vide mere?

Send en mail via kontaktlenja@outlook.dk eller ring på tlf. 5337 1634