OM LENJA

Hvem står bag Lenja?

Jeg hedder Aniiya, er 39 år og mor til 3 børn, samt bonusmor til et barn. Personligt har jeg indgående kendskab til det offentlige system, da min yngste søn har en sjælden og omfattende kromosomfejl (kaldet 22q11).

Min professionelle erfaring i arbejdet med mennesker er stor. Jeg har arbejdet med mennesker i mere end 23 år. Herunder med “normale” børn og unge, fysisk/ psykisk handicappede børn og voksne, kriminelle, nuværende og tidligere bandemedlemmer og rockere.

Jeg har stor erfaring med både børn og forældre, der lider af ADD, ADHD, autisme, angst, depression m.v.

Min uddannelses baggrund er bred, hvilket gør at jeg både har praksis erfaring og faglig viden fra området. Jeg har blandt andet tidligere været ansat i flere kommuner, som myndighedssagsbehandler.

De seneste 8 år har jeg arbejdet som støtteperson, kontaktperson, samværskonsulent & familiebehandler